Juha Räsänen – ravintolatoimenjohtajamme
Food Campin ravintolatoimenjohtajana on aloittanut Juha Räsänen.
Juha vastaa Food Campin operoimien ravintoloiden; Maritori, Kitchen1649, Gastrobar Veitsitehdas, Neljän Tuulen Tupa ja Ravintola Makasiinin liiketoiminnasta ja johtamisesta.
Juha on pitkän huiskea ravintolajohtamisen ammattilainen, joka on keitetty monissa niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä liemissä. Taustalta löytyy niin luxushotellin (Kämp) kuin hektisen lentokentän (Helsinki Vantaa /HMSHost Finland Oy) ravintoloita.
Juha siirtyi Food Campiin saatuaan johdettua päätökseen Olivian (Olivia Restaurants Oy) Suomen lanseerauksen ja kahden ravintolan avaamisen Helsinkiin.
Juha on myös Food Campin johtoryhmän jäsen.
Comments