Resepti: Kurpitsa-mocktail
Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä ovat jo takanapäin, kurpitsoiden sesonki jatkuu edelleen. Hyödynnä tämä syksyn herkku nyt, kun se on parhaimmillaan: juoma-ammattilaisemme Paula Lundellin kehittämä kurpitsa-mocktail sopii täydellisesti vaikka syksyn juhliin!
Mocktailin valmistus (1kpl):
8 cl kurpitsamehua 2,5 cl sitruunamehua
1,5 cl laventelisiirappia
Tarvitset:
Myskikurpitsaa
Sokerisiirappia
Laventelinkukkaa
Sitruunoita
Kurpitsamehu:
Kuori myskikurpitsat ja pilko. Laita palat mehulinkoon ja siivilöi mehu.
Laventelisiirappi:
Keitä sokerisiirappi ja lisää muutama gramma kuivattua laventelinkukkaa, kun siirappi on vielä lämmintä. Hauduta noin 15min. Siivilöi laventelit pois.
Sitruunamehu:
Purista sitruunat ja siivilöi mehu.
Sheikkaa ainekset keskenään. Kaada jäillä täytettyyn grogilasiin ja nauti!