20. jouluk. 2019
Suomen ensimmäisen Mestarikoulu-kilpailun semifinalistit on valittu
Maaliskuussa järjestettävän Mestarikoulu-kilpailun semifinalistiparit ovat selvinneet – Suomen ensimmäinen Mestarikoulu valitaan...
20. marrask. 2019
Kuka on Suomen Seafood Chef 2020?
Kalaruoka kuuluu vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen. Itämeri ja tuhannet järvemme tarjoavat upeita raaka-aineita, joista kokit...
14. marrask. 2019
Resepti: Kurpitsa-mocktail
Vaikka Halloween ja pyhäinpäivä ovat jo takanapäin, kurpitsoiden sesonki jatkuu edelleen. Hyödynnä tämä syksyn herkku nyt, kun se on...
8. marrask. 2019
Hemmottele isää
Isänpäivänä on mukava koota koko perhe ruokapöydän ääreen ja hemmotella isää herkullisella itsetehdyllä ruoalla. Tänä vuonna isänpäivän...
1. marrask. 2019
Resepti: Halloweenin kurpitsakeitto
Tällä viikolla vietetään Halloweenia ja pyhäinpäivää. Keittiömestarimme Miikka Manninen ja Valtteri Leppikangas kehittivät...
28. lokak. 2019
Mikko Kaukonen Suomen edustajaksi Bocuse d'Or -kilpailuun!
Kuva: ELO-säätiö (Bocuse d'Or Academy Finland) Kuvaaja: Santeri Stenvall Food Campin keittiömestari Mikko Kaukonen on valittu...
22. lokak. 2019
Mikko Kaukonen kisaa Bocuse d’Or -karsinnoissa lauantaina
Viini- ja Ruoka 2019 -messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 24.–27.10.2019. Tapahtumassa valitaan Suomen Bocuse d’Or -edustaja...
10. lokak. 2019
Ahlman ja Olo Group aloittavat yhdessä uuden Huippukokki-koulutusohjelman
Kuvassa: Pasi Lassila, Mikko Pakola, Pekka Terävä ja Riikka Kannas. Ravintola-alaa jo pitkään piinannut koulutuspaikkojen vajaa...
3. lokak. 2019
Haemme VUOROMESTARIA
Haemme VUOROMESTARIA uudistuneeseen Maritori-lounasravintolaan. Maritori on Marimekko-talossa Helsingin Herttoniemessä sijaitseva...
2. lokak. 2019
Food Camp Finland tekee töitä ravintola-alan arvostuksen nostamiseksi
Ensimmäinen Mestarikoulu valitaan Gastro Helsinki 2020 -messuilla Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa järjestää kaikkien...